katalogutdrag

Usch och fy vilken lusig och tung måndag det har varit. Har ägnat hela kvällen åt att försöka hala upp mungiporna ur skoskaften. Törs inte ta av mej skorna förrän det är klart. Jag tror det gör ont att släpa mungiporna i golvet nämligen.

För att muntra upp mej har jag gjort följande:

1. Varit till Högforsen på familjekväll. Det var himla trevligt. Rara människor, fika, lekkompisar åt Erika och lite springtid åt mej.

2. Varit till ridskolan och klappat hästar. Det är alltid lugnande för upprörda nerver, tycker jag.

3. Gått en långpromenad med hunden och tittat på rådjuren.

4.Fikat

Men det har inte fungerat. Så fort jag sätter mej ner drabbas jag av ett lätt illamående över dagens händelser. Då kom jag på det. Vad gör man för att skingra dystra tankar ?

6. Läser kataloger. Man hittar alltid så fantastiska ord i postorderkataloger. Särskilt i typ lantbrukarnas annonsblad och dylikt. Där finns det helt otroliga ord (som kodressör tex).Även vanliga klädkataloger kan bjuda på bra saker. Och redan på sidan två i Haléns reakatalog. Dök det upp ett otroligt bra nytt ord. Smocktopp. Bara ljudet är ren poesi. Kanske är det en lista över världens hårdaste käftsmällar eller kanske det handlar om de mest välriktade snytingarna. Det finns en annan betydelse som också är intressant. Kanske det handlar om sk tjocksmockar. Nån typ av castinglista till Tjockholmen säsong två eller nåt.

Nå, smocktopp på er allihopa.  nu lyfte nog mina mungipor så pass att jag klarar att  gå i säng.
I morgon är en annan dag....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så länge man kan bli lite kär i ord finns det hopp! Smocktoppshopp! Smocktoppsshopping kanske gör att man blir ännu gladare.

Postat av: Me, myself

Släpa din kropp

till en smocktoppshopp



Är inte detta inledningen till ett stort epos...

2009-06-04 @ 23:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0