Funderar

Det finns människor som kan äta spagetthi med köttfärssås utan att spilla på sej. Det finns till och med en del  som kan koka köttfärssås utan att spisen blir ett enda stort klet.
Det finns såna som inte tycker det är ett dugg besvärligt att diska.
Det finns människor som alltid vet vad de ska säga till den som har drabbats av svår sorg eller sjukdom och som inte gruvar sej i dagar över hur de ska våga ta kontakt
Det finns människor som kan alla försäkringskassans regler utantill och som aldrig glömmer att anmäla att de är hemma med sjukt barn.
Det finns människor som läser tvättråden och hela instruktionen innan de börjar trycka på en massa knappar.
Det finns människor som alltid håller vad de lovat och aldrig behöver be om ursäkt eller hitta påen massa krångliga förklaringar.
Det finns folk som kommer ihåg allas födelsedagar och namnsdagar och skickar små fina kort med en snyggt textad hälsning på.
Det finns människor som aldrig missar att betala en räkning och som alltid sparar viktiga kvitton och alltid , alltid går tillbaka och klagar om det är fel på en vara.
Det finns människor som aldrig ligger vakna på nätterna och undrar vad alltihop egentligen ska tjäna till. Åh vad det skulle vara skönt att varasån...

Kommentarer
Postat av: LS

...allt detta finns sällan i samma människa.



Det finns människor, som du, som kan berätta en historia (anekdot) på ett fängslande sätt, att allt blir intressant. Det finns människor som kan skriva tänkvärda ord på ett sätt som alltid är medryckande och ger utrymme till eftertanke.



Ingen kan allt - men alla kan något

2009-07-31 @ 12:50:05
Postat av: Susanne

Instämmer med föregående talare!!

2009-08-01 @ 10:56:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0